Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage & Postnatale massage

Massage voor zwangere vrouwen
Hoogzwanger of pas in de eerste maanden, iedere vrouw geniet van een deugddoende massage die u én uw baby de nodige rust schenken. Wilt u als toekomstige mama's eens extra ontspannen? Ontdek dan zeker onze zwangerschapsmassage.

Massage na de bevalling
Net bevallen?  Dan kan je best wel een deugddoende massage gebruiken!  Even ontspannen en je lichaam wat rust gunnen na een periode van zwangerschap. Postnatale massage is er voor elke mama tot 6 maanden na de bevalling.  

Ontspanning van kop tot teen
BarbaKine behandelt u van kop tot teen en besteedt daarbij extra aandacht aan de delen die het meest belast worden. In de eerste plaats zijn dit natuurrlijk uw (onder)rug en uw benen. Maar ook uw nek, hoofd en buik verwennen we met de nodige zorgen voor een optimale, ontspannende ervaring.

Vermijd striemen
Door het gebruik van aromatische oliën behoudt uw huid haar elasticiteit, ook tijdens de laatste maanden van uw zwangerschap. Zo helpen we ook striemen vermijden en kunt u ook achteraf opnieuw genieten van uw lichaam.

Puur genieten
De massage is speciaal ontwikkeld op maat van uw zwangere lichaam en uw baby en betekent puur genieten voor beiden. Of u nu voor éénof meerdere sessies kiest, u voelt zich sowieso een stuk herboren en geniet intenser van uw zwangerschap.